Oudercommissie

OBS Waterrijk heeft een enthousiaste Oudercommissie. Dit is een groep ouders die verschillende activiteiten als Sinterklaas, Kerst en het Zomerfeest met het team organiseert. Om al deze activiteiten te kunnen financieren, wordt van de ouders jaarlijks een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De leden van de Oudercommissie
Leerkrachten
  • Jojanneke Vogel (groep 1/2D)
  • Margreet Smit (groep 5A).
Ouders
  • Voorzitter - Naïma, moeder van Nourien (groep 7C) en Amin (4C): Activiteiten organiseren heb ik tijdens mijn studie en op het werk altijd met heel veel plezier gedaan. Sinds 2011 zit ik in de oudercommissie en zet ik me graag in voor de school. Alle kinderen verdienen een leuke en gezellige schooltijd en daar kunnen wij als ouders en leerkrachten samen voor zorgen!!
  • Penningmeester Tjeerd Tonkes, vader van Anna (8B) en Tess (5A). Naast het nodige op school leren is het voor de kinderen uiteraard ook belangrijk om veel lol en plezier te hebben. De oudercommissie draagt hieraan een steentje bij middels het organiseren van diverse activiteiten. Ik wilde hieraan zelf graag op een actieve manier bijdragen en sinds 2014 ben ik penningmeester van de oudercommissie.
  • Saloua, moeder van Oumaima (6A), Imane (5B) en Meysa. Ieder kind heeft recht op onderwijs maar onderwijs moet ook leuk zijn. Dit is de belangrijkste reden waarom ik bij het OR ben gaan zitten. Samen met andere ouders leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. De blije gezichten van de kinderen tijdens een activiteit is erg fijn om te zien, daar doe ik het voor.
  • Mei Ling Koning, moeder van Kai (8A) en Meira (7A). Het is fijn om op deze manier meer betrokken te zijn bij de school van onze kinderen. In de Ouderraad organiseer je de leukste activiteiten en zorg je voor de leuke extra's op school. Goed om te zien hoe kinderen hiervan genieten en dit meenemen als een mooie herinnering aan hun basisschooltijd!
Wat organiseert de Oudercommissie?
De Oudercommissie doet veel en ook gedurende het jaar kunnen er nieuwe plannen ontstaan. Hier geven we een impressie van de activiteiten van de OR.
  • Waterrijk t-shirts: aankoop en verdeling
  • Sinterklaasfeest: versiering, activiteiten zoals pepernoten bakken, inhuur en aankleding
  • Kerst: versiering, eten en drinken en de Kersborrel voor de oudersl
  • Lenteontbijt: eieren, drinken en iets lekkers