Aanmelden

Kiezen voor een school doe je niet van de ene op de andere dag. Ouders willen een school kiezen die bij hen en hun kind(eren) past. Wanneer u na een kennismakingsgesprek en rondleiding het idee heeft dat Waterrijk de juiste school voor uw zoon of dochter is kunt u de inschrijving in gang zetten.

Dit kan door middel van het invullen en inleveren van het aanmeldingsformulier (wat u op school kunt krijgen). Gezien de grote groep jonge kinderen in de wijk is het verstandig dit tijdig te doen. In onze schoolgids kunt u alles lezen over de aanmeldprocedure.

Wij schrijven geen leerlingen in zonder dat we de ouders gesproken hebben. Het is belangrijk voor de kinderen, voor u en voor ons dat er vertrouwen is in de manier van werken op Waterrijk.
Wanneer wij een verzoek tot inschrijving krijgen van een kind van een andere basisschool hanteren we dezelfde procedure.