Schoolgids & Colofon

Op de website is veel informatie uit de Schoolgids OBS Waterrijk 2017-2018 op hoofdlijnen opgenomen. Heeft u behoefte aan meer informatie of verdieping klik dan op de volgende link voor het lezen of downloaden van de Schoolgids van OBS Waterrijk 2017-2018.
Wilt u meer weten over de school, neemt u dan contact op met de directeur of stuur een mail naar info@obswaterrijk.nl.

Heeft u ideeën over de website die u wilt laten weten, bent u lid van de MR, OR of anders als hulpouder aan de school verbonden en wilt u laten weten wat de plannen zijn of wilt u een stukje aanleveren? Mail dan naar website@obswaterrijk.nl.

Met onze website willen we informatie verstrekken over onze school aan iedereen die daar op het internet naar op zoek is. Deze informatie bestaat uit beschrijvingen van onze school, van ons onderwijs, de activiteiten die de school ontplooit etc. We richten ons daarbij zowel op degenen die de school reeds bezoeken, als op hen wiens belangstelling voor onze school hierdoor gewekt zou kunnen worden.
Op onze website is recente informatie te vinden over actuele gebeurtenissen in en rond de school.

Verantwoording
De site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. OBS Waterrijk is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De website bevat links naar websites van derden. OBS Waterrijk heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het linken naar sites van derden impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring met het materiaal op die websites. Natuurlijk wordt bij het linken zorgvuldig gelet op mogelijke kwetsende of anderszins aanstootgevende content. De informatie en links die op deze website worden aangeboden kunnen onvolkomenheden of drukfouten bevatten.