Het Buurtteam

Het buurtteam is er voor kinderen, ouders en leerkrachten. Zij kunnen het buurtteam om raad vragen of ons betrekken voor hulp bij verschillende vragen. De vragen kunnen overal over gaan; schulden, opvoeding, zwemles, echtscheiding, gezondheid, huisvesting, kortom alle vragen die een gezin kan tegenkomen in het dagelijks leven.

Op school hebben we ruimte om ook met de kinderen gesprekken te voeren (altijd in overleg met ouders). Onderwerpen kunnen zijn; hoe kom ik voor mezelf op, hoe kan ik omgaan met frustraties, boosheid, verdriet, hoe kan ik mij betere concentreren, etc.
Het buurtteam op Waterrijk bestaat uit Jaike Mijnster en Habiba el Allati. Wij zijn iedere maandag tussen 13-15 uur aanwezig op school. Zowel ouders als kinderen kunnen met diverse vragen bij ons aankloppen. Daarnaast zijn wij via mail of telefonisch bereikbaar.

Jaike Mijnster: j.mijnster@buurtteamsutrecht.nl / 06-19912344
Habiba el Allati: h.el.allati@buurtteamsutrecht.nl / 06-38462677